Acte Entrega Premis la Bastida

La setmana passada estàvem en plena onada de fred. No obstant, el passat divendres 27 de gener a la seu de la Fundació La Bastida vam poder gaudir del caliu que ens va arribar de les entitats que van participar en aquesta primera edició del Premi Fundació La Bastida.

En aquesta primera edició s’ha repartit un total de 6 premis entre diverses organitzacions de l’Economia Social i Solidària a Catalunya. Decidir quines entitats eren les més adients, no ha estat una decisió fàcil. Per això, des de la Fundació La Bastida un cop més, volem donar les gràcies a les 22 entitats que es van presentar al premi per l’esforç que realitzen diàriament per transformar la nostra societat cap uns valors que compartim.

Les organitzacions premiades, durant l’entrega, van tenir uns minuts per presentar el seu projecte, i per nosaltres va ser tot un plaer escoltar-les. Ens dona energia veure que al nostre territori i arreu de Catalunya, “mucha gente pequeña, en lugares pequeños, haciendo cosas pequeñas, puede cambiar el mundo”. Cadascuna ho fa de la manera que ha après, però totes amb l’esforç i la convicció de que hem de lluitar per un món més just i sostenible.

Després de l’entrega dels premis, i de fer-nos un munt de fotos, vam gaudir d’un pica-pica. En aquest espai és on vam poder parlar més a fons i conèixer les persones que estan darrere d’aquests projectes. I com no, vam poder confirmar que, si els projectes son grans, les persones que ho fan realitat, encara ho son més.