Resolució del Premi Fundació La Bastida 2022

Des de la Fundació La Bastida tenim el compromís d’impulsar les Cooperatives i entitats de l’Economia Social i Solidària, també a través del finançament i, amb aquesta finalitat, convoquem el Premi Fundació La Bastida.

El premi es convoca anualment i té com a objectiu reconèixer les iniciatives dins l’àmbit de l’Economia Social i Solidària que tinguin un impacte positiu i transformador en el territori.

La primera edició del premi es va publicar el passat 1 d’octubre del 2022 amb aquestes Bases i aquest Formulari de presentació.

En aquesta primera convocatòria s’han presentat vint-i-dues entitats d’arreu de Catalunya i de sectors tan diversos com el cultural, l’educatiu, el tecnològic, el dels serveis, l’habitatge, el consum, el tèxtil, les cures, la sostenibilitat o la inclusió social, entre d’altres.

A totes elles els volem agrair l’esforç que han fet per presentar-se a la convocatòria i, sobretot, al fet que ens hagin donat l’oportunitat de conèixer els seus projectes que, no només considerem interessants, sinó sobretot molt necessaris. Així que, només els podem dir: gràcies per la feina que feu!

Les entitats guanyadores d’aquesta primera edició han estat: la Cooperativa de treball Pati Blau Llibres situada a Cornellà de Llobregat i guanyadora del primer premi dotat de 10.000€, l‘Associació Alba, la Sala Padró, la Cooperativa de salut Cos, l‘Escola Comunitària de Formació Permanent La Troca i l‘Associació juvenil Casal Popular de jovent de Manlleu Boira Baixa, guanyadores de cinc premis dotats amb 2.000€ cadascun d’ells. La notícia de la resolució del Premi s’ha publicat a la web de la Fundació La Bastida.

Desitgem que el Premi Fundació La Bastida ajudi al creixement de tots aquests projectes i que, d’alguna manera, contribueixi a fer realitat la transformació social del territori en base als valors de l’Economia Social i Solidària que defensem.

L’entrega de Premis d’aquesta primera edició es celebrarà el 27 de gener de 2023 a les 12:30 a la seu de la Fundació La Bastida, al C/ Fivaller 7 de Cornellà de Llobregat, un acte en el que esperem gaudir d’un espai de trobada amb totes les entitats.

Enhorabona a totes!