Què fem

Acompanyem i assessorem a entitats que vulguin iniciar o fer créixer el seu projecte amb els valors del Cooperativisme i de l’Economia Social i Solidària (ESS).

Alguns dels serveis amb el que et podem ajudar són:

  • T’assessorem en l’elaboració del pla estratègic i econòmic-financer per a fer realitat la teva idea.
  • T’acompanyem en el procés de creació i creixement perquè la teva idea pugui arribar més lluny que els teus somnis i alhora formis part de l’Economia Social i Solidària.
  • Creem espais de trobada d’organitzacions, perquè juntes som més fortes.
  • Disposem d’un espai d’uns 40 m² amb taules de treball, projector, pantalla… que compartim, ja sigui per a reunions de treball de la vostra entitat, formacions, xerrades, presentacions o trobades amb altres entitats i amb això fomentar també el treball en xarxa.
  • T’ajudem en la cerca de finançament i amb les labors de captació de fons que sabem que no és tasca fàcil.
  • T’ajudem en la cerca de les subvencions que més s’adeqüin al teu projecte, així com en la presentació i justificació de subvencions.
  • I si hi ha alguna cosa que se t’escapa o simplement vols aprendre més, t’indiquem quines Formacions són les més adequades perquè ampliïs els teus coneixements sobre Cooperatives i Economia Social i Solidària.

Treballem principalment en aquests tres eixos de treball:

  1. Transició ecosocial: impulsem projectes de consum responsable i sostenible i projectes de transició energètica.
  2. Empoderament comunitari: Participem en la Comunalitat Jacaranda de Cornellà i col·laborem en altres projectes culturals a Cornellà.
  3. Foment del cooperativisme: Impulsem la intercooperació, participem com a sòcies col·laboradores en projectes vinculats a l’ESS i impulsem la consolidació d’un pol cooperatiu a Cornellà.