I Trobada de la Comunitat Energètica de Cornellà de Llobregat

La Setmana Europea de l’Energia Sostenible enguany se celebra de l’11 al 13 de juny i des de Fundació La Bastida organitzem la I trobada de la Comunitat Energètica de Cornellà el proper dimecres 12 de juny a les 19h a la seu de la Fundació La Bastida (C/ Fivaller, 7, baixos Cornellà de Llobregat). En aquesta trobada parlarem sobre què són les Comunitats Energètiques i com podem impulsar-les a Cornellà de Llobregat.

Per fer-ho, comptarem amb en Carles Riba de la CMES (Col·lectiu per un nou model Energètic i Social) expert en energies renovables i autoconsum col·lectiu, i la Clara Ferrer consultora d’energia de la Fundació La Bastida, que ens parlaran de quins són els reptes actuals de les Comunitats Energètiques i l’aplicabilitat al municipi.

A més, tindrem l’oportunitat de conèixer l’experiència de la Comunitat Energètica de Bon Pastor, la seva història, el seu procés de creació i el seu model, de la mà del Silvano Aversano i l’Aritz García ambdós amb una llarga trajectòria en dinamització comunitària.

Totes aquelles persones que estiguin interessades en assistir poden omplir aquest breu formulari

Entre totes, cooperativitzem l’energia mitjançant les Comunitats Energètiques!

Construïm un futur més just i sostenible a Cornellà!