Estrenem web

logo de Fundació La Bastida

Des de Fundació la Bastida volem obrir-nos, que ens coneguis i el món ens conegui. Així que, des d’avui, ja comptem amb la nostra pàgina web! Aquí podràs conèixer d’on venim, qui som, què fem i com pots col·laborar amb nosaltres.

Volem que la nostra web sigui una via de comunicació i contacte amb persones i organitzacions, perquè puguin estar informades sobre tot el que ocorre en la nostra Fundació.

Us informarem d’activitats, esdeveniments i qualsevol cosa que pugui estar relacionada amb la nostra comunitat. També us mantindrem informades dels projectes relacionats amb la Fundació i de notícies i publicacions vinculades amb l’Economia Social i Solidària (ESS).

En aquest espai us parlem en primera persona del plural, perquè cada activitat comporta l’esforç i entusiasme d’un grup persones. Utilitzem un llenguatge inclusiu i respectuós amb tots els col·lectius, incloent sempre una perspectiva de gènere. Finalment, ens agrada establir relacions horitzontals amb les nostres interlocutores, i per això tutegem en la nostra manera de parlar.

Si consideres que aquesta pàgina et pot interessar, i vols compartir un camí cap a relacions basades en:

  • La distribució equitativa i sostenible.
  • El respecte al medi ambient.
  • L’apoderament social, polític i econòmic.
  • La justícia social.
  • La igualtat de gènere.

Et convidem que indaguis per a conèixer-nos!